Minyak Zaitun Olivie Plus 30x Olive House

Minyak Zaitun Organik, Asli dan Terbukti Secara Saintifik

Minyak Zaitun

Olivie Plus 30x

minyak zaitun olivie plus 30x olive house

OLIVIE PLUS 30x ialah minyak zaitun asli yang mempunyai pelbagai khasiat semulajadi dan kandungan antioksidan yang tinggi.

Berbeza dengan minyak zaitun yang lain, OLIVIE PLUS 30x mempunyai 30 KALI lebih banyak kandungan antioksidan semulajadi Hydroxytyrosol dan Oleocanthal.


Minyak Zaitun Terbaik

Pengiktirafan dan Penganugerahan Sijil Organik Malaysia oleh KKM

Sijil dan Pengiktirafan

MALAYSIA Organik

sijil organik malaysia olive house

USDA Organic

usda organic olivie plus 30x olive house

EUROPEAN Organic

european organic olivie olive house

HALAL Certificate

halal olivie olive house

HACCP Certificate

GMP Certificate

gmp olivie olive house
olive house olivie ceritificates organic

Minyak Zaitun Olivie Plus 30x Olive House mendapat pengiktirafan sebagai produk organik daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) serta badan-badan terkemuka antarabangsa seperti USDA dan European Organic

TESTIMONI – Pengalaman Pengguna Minyak Zaitun Olivie Plus 30x Olive House

Pengalaman Pengguna Minyak Zaitun Olivie Plus 30x

Gastrik yang Kronik

Pengalaman Puan Aida yang diperkenalkan dengan minyak zaitun olivie plus 30x selepas mengalami masalah gastrik yang teruk sewaktu mengerjakan umrah ketika beliau berada di Madinah.

Pengalaman Pengguna Minyak Zaitun Olivie Plus 30x

Masalah Saluran Jantung Tersumbat

Pengalaman seorang Guru yang mengalami masalah saluran jantung tersumbat di 3 bahagian sebanyak 70%, 80% dan 90%.

Kesakitan yang amat sangat sehinggakan bila mandi dan apabila terkena air di bahagian dada seperti terkena cucukan jarum.

Doktor membuat keputusan untuk melakukan bypass. Namun, selepas mengamalkan minyak zaitun olivie plus 30x dan beberapa produk olive house yang lain, beliau kini tidak perlu melakukan bypass lagi.

Pengalaman Pengguna Minyak Zaitun Olivie Plus 30x

Pelbagai Masalah Kesihatan

Masalah kolesterol, jantung, kencing manis, darah tinggi, uric acid dan mengambil ubat daripada IJN sejak 10 tahun lepas.

Mendapat manfaat kesohatan selepas mengamalkan Minyak Zaitun Olivie Plus 30x.

Pengalaman Pengguna Minyak Zaitun Olivie Plus 30x

Pesakit Kanser

Pengalaman pesara guru yang dikesan menghidapi kanser selepas 5 hari bersara.

Pengambilan minyak zaitun olivie plus 30x secara konsisten membantu beliau untuk kembali sihat.

Minyak Zaitun Olivie Plus 30x Olive House mendapat pengiktirafan sebagai produk organik daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) serta badan-badan terkemuka antarabangsa seperti USDA dan European Organic

Penyelidikan saintifik telah membuktikan OLIVE PLUS 30x mengandungi 30x lebih banyak antioksidan semulajadi berbanding minyak zaitun yang lain.

Apa itu Antioksidan? 

Kenapa Antioksidan penting untuk badan?

Antioksidan merupakan unsur-unsur semulajadi yang terdapat pada makanan tertentu yang mampu meneutralkan radikal-radikal bebas di dalam badan serta memperlahankan proses penuaan dan membantu awet muda.

Apa itu Radikal Bebas? 

Kenapa Radikal Bebas berbahaya?

Radikal bebas boleh menyebabkan tindak balas rantaian yang mampu merosakkan sel-sel badan dan menjadi punca utama kepada penyakit-penyakit berbahaya seperti kanser, sakit jantung, kerosakan disebabkan oleh kencing manis, parkinson, nyanyuk/alzheimer dan sebagainya.

OLIVIE PLUS 30x mengandungi 30 kali lebih antioksida?

Betul ke?

Kenapa?

Kandungan antioksida semulajadi yang luar biasa dan eksklusif adalah disebabkan oleh keadaan persekitaran luar biasa pokok-pokok zaitun OLIVIE PLUS 30x membesar. Bekalan air yang terhad di tanah berbatu dan bersuhu tinggi melebihi 50 darjah celcius (bersebelahan dengan Gurun Sahara) memaksa pokok-pokok zaitun mengeluarkan kandungan antioksida yang sangat tinggi untuk terus hidup.

Gambar dan video di bawah menceritakan segalanya …..

AL-QURAN dan AL-HADITHS Menjelaskan Ciri-Ciri Minyak Zaitun TERBAIK

Tafsir Al-Quran Surah An-Nur Ayat 35:

يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبَارَكَةٍ

yang dinyalakan dengan minyak dari pohon yang banyak berkahnya (An-Nur: 35)

زَيْتُونَةٍ لَا شَرْقِيَّةٍ وَلا غَرْبِيَّةٍ

(iaitu) pohon zaitun yang tumbuh tidak di sebelah timur sesuatu dan tidak (pula) di sebelah barat(nya). (An-Nur: 35)

Lafaz zaitunah berkedudukan sebagai badal atau ‘ataf bayan. Iaitu pohon zaitun tersebut tumbuh bukan di sebelah timurnya yang akibatnya sinar matahari pagi tidak dapat sampai kepadanya, tidak pula tumbuh di sebelah baratnya yang akibatnya ada bahagian darinya yang tidak terkena sinar matahari di saat matahari condong ke arah barat. Akan tetapi, ia tumbuh di daerah pertengahan yang selalu terkena sinar matahari sejak pagi hari sampai petang hari, sehingga minyak yang dihasilkannya jernih, baik dan berkilauan.

Ibnu Abu Hatim meriwayatkan, telah menceritakan kepada kami Muhammad ibnu Ammar yang mengatakan, telah menceritakan kepada kami Abdur Rahman ibnu Abdullah ibnu Sa’d, telah menceritakan kepada kami Amr ibnu Abu Qais, dari Sammak ibnu Harb, dari Ikrimah, dari Ibnu Abbas sehubungan dengan makna firman-Nya: (iaitu) pohon zaitun yang tumbuh tidak di sebelah timur sesuatu dan tidak (pula) di sebelah barat(nya). (An-Nur: 35) Iaitu pohon zaitun yang ada di padang sahara dalam keadaan tidak tertutupi oleh naungan pohon lainnya, tidak tertutupi oleh gunung, tidak pula berada di dalam gua. Pendek kata, pohon itu tidak tertutupi oleh sesuatu pun.

Maka pohon sejenis ini menghasilkan minyak yang TERBAIK.

(sumber: http://www.ibnukatsironline.com/2015/07/tafsir-surat-nur-ayat-35.html)

SAINS & Pakar Perubatan Membenarkan Kelebihan Minyak Zaitun

Laporan Makmal Membuktikan Kelebihan Minyak Zaitun Olivie Plus 30x Berbanding Minyak Zaitun Lain

Kandungan hydroxytyrosol di dalam OLIVIE PLUS 30X adalah sebanyak 233 mg/Kg, jauh lebih tinggi! Kandungan polyphenols juga amat tinggi: 1250 mg/Kg dibandingkan dengan ‘virgin olive oil’ yang biasa: 253 mg/Kg.

olivie plus 30x olive house
olivie plus 30x

Perbandingan kandungan (unit mg/kg) Hydroxytyrosol (HT) dan Tyrosol (T) antara 22 sampel minyak zaitun daripada 4 negara Mediterranian dan OLIVIE PLUS 30X.

AWAS! Jangan Ambil Minyak Zaitun Tiruan Kerana Ia Mungkin Memudaratkan

JAMINAN Kualiti Minyak Zaitun Asli dan Terbaik oleh CEO Olive House